This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use.
Product Bottle Mobile Product Bottle

As easy as UNO DOS TRES

Onze Cantina Style Tortilla Chips smaken nog beter als ze geserveerd worden op Mexicaanse wijze. Voeg je favoriete ingrediënten toe en besprenkel ze met onze heerlijke salsa. Waarom geen verse avocado, tomaten of coriander toevoegen? Of Jalapeños voor een ware smaakexplosie. Hou het wel Mexicaans: besprenkel de chips met de salsa en gebruik ze niet als dip.

INGREDIËNTEN

Gezouten maïschips
Maïs, zonnebloemolie, zout.

Geproduceerd in een fabriek waar ook melk, tarwe, gerst, soja, selderij en mosterd worden verwerkt.

container

Gemiddelde voedingswaarde per

100 g 30 g (%*)
Energie 2084 kJ 498 kcal 625 kJ 149 kcal (7%)
Vetten waarvan verzadigde vetzuren 24 g 3,5 g 7,2 g (10%) 1.1g (5%)
Koolhydraten waarvan suikers 68 g 1,1 g 20 g <0,5 g (5%)
Vezels Eiwitten 5,1 g 1,9 g 1,5 g 0,6 g
Zout 0,72 g 0,22 g (4%)
*REFERENTIE INNAME VAN EEN GEMIDDELDE VOLWASSENE (8400 KJ / 2000 KCAL). INDIVIDUELE BEHOEFTEN KUNNEN VARIËREN AFHANKELJIK VAN LICHAMELIJKE INSPANNING EN ANDERE FACTOREN.

container

cantina-style-banner-logoVoeg wat pit toe aan je Tortilla Chips met één van onze heerlijke recepten. Hou het wel Mexicaans en besprenkel de chips met salsa in plaats van te dippen!

cantina-style-banner-logoOnze Cantina Style Tortilla Chips zijn gemaakt van maïs en licht gekruid, de perfecte basis om te combineren met verse ingrediënten en jouw favoriete saus!